Bejelentkezés

Endomedix Gasztroenterológia adatlapja
Endomedix Gasztroenterológia
Endomedix Gasztroenterológia
1/413-2500
Országos
Foglalás: Üzenetküldéssel!

A gyógyításban és egészség megőrzésben mind nagyobb szerep jut a korszerű diagnosztikai eljárásoknak. Az időben és pontosan felismert emésztőszervi problémák sikerrel orvosolhatók, az idejében végzett vizsgálatok, kezelések révén számos – akár végzetes – betegség is megelőzhető.

A páciensek egy része az állami egészségügyi rendszeren belül csak korlátozottan vagy késedelemmel jut a megfelelő gasztroenterológiai kezeléshez, a kórházat és rendelőintézetek az állandó megszorítások közepette képtelenek a betegek egyre igényesebb elvárásainak megfelelni.

Az Endomedix diagnosztikai központok endoszkópos hálózatát azért hoztuk létre, hogy az állami ellátórendszer alternatívájaként kiváló szakemberekkel, a legmodernebb eszközökkel, diszkrét, nyugodt és kényelmes körülmények között, rugalmas időbeosztással álljunk pácienseink rendelkezésére, biztosítsuk a pontos és gyors diagnózist, kezelést.
Központjaink:
- Budapest, VII. Akácfa u. 54.
- Debrecen, Nagyerdei krt. 1.
- Győr, Bem József tér 14/b
- Gyula, Nürnbergi u. 1/B
- Miskolc, Jókai u. 10.
- Siófok, Beszédes sétány 72.
- Veszprém, Egyetem u. 7.
Gasztroenterológia (felnőtt)

Időpontok

június 10 - szombatjúnius 11 - vasárnapjúnius 12 - hétfőjúnius 13 - keddjúnius 14 - szerdajúnius 15 - csütörtökjúnius 16 - péntek

Galéria
A felhasználó még nem töltött fel képet.
 

Videók

A felhasználó még nem osztott meg videót.

Diagnosztikai adatok

+36205724120

Online és telefonos időpontfoglalás kényelmesen és egyszerűen. Kifizetődő, teljes körű orvosi asszisztencia. Direktdoki, directdoki, időpont foglalás, online időpont foglalás, előjegyzés, online előjegyzés, orvos, időpont, előjegyzési rendszer, időpont foglaló rendszer, call center, orvosi asszisztencia,egészségügy, diagnosztika, orvoskereső,