Bejelentkezés

G1 Labordiagnosztika adatlapja
G1 Labordiagnosztika
G1 Labordiagnosztika
+3612401880 +3612990042
Budapest
A G1 Labordiagnosztikai Kft. orvosok, biológusok, biokémikusok összefogásával jött létre, a nemrég bezárt Schöpf-Merei Ágost kórház és Anyavédelmi Központ laboratóriumának munkatársait is együtt tartva.

A szakemberek hasznosítják a hosszú idő alatt, számos neves intézetben szerzett szakmai elméleti és gyakorlati tapasztalataikat. Egyaránt alkalmazzák a hagyományos laboratóriumi, mikrobiológiai, és a legmodernebb molekuláris biológiai módszereket. A cég rendelkezik a vizsgálatok végzéséhez szükséges műszerparkkal is, mindezek révén minőségi és biztonságos szolgáltatásokat képes nyújtani.


A vállalkozás tevékenységének fő területeiként az orvosi rutin laboratóriumi, valamintmikrobiológiai vizsgálatok végzését határozta meg. A humán laboratóriumi szolgáltatások kiterjednek a kémiai, hematológiai hemosztazeológiai és immunkémiai vizsgálatokra. A rutinvizsgálatok mellet a laboratórium fő profilját képezik a nőgyógyászat, a terhesgondozás és a terhespatológia speciális vizsgálatai.
Az orvosi mikrobiológia keretén belül, az általános humán bakteriológiai és fertőzés-szerológiai vizsgálatokon túl a vállalkozás specializált szolgáltatása a húgyúti és a genitális fertőzések (STD), valamint a gombák okozta fertőzések diagnosztikája.
A G1 Labordiagnosztikai Kft. az általa végzett humán rutin laboratóriumi és mikrobiológiai vizsgálatait az OEP finanszírozáson kívül, a magán orvosi praxis diagnosztikus kiegészítő vizsgálataiként kívánja értékesíteni.

RENDELÉSEK:

Dr. Széll András
Hétfőtől péntekig: 8-10 óráig

Dr. Simon Gyula
Kedd és csütörtök: 14-16 óráig
Labor

2012-es kémiai árlista

2012-es listaár mikrobiológia

Rendelők címe:
IrányítószámVárosCímWeboldalE-mail
1036 Budapest Lajos u. 74-76., I. emelet. --

Időpontok

június 10 - szombatjúnius 11 - vasárnapjúnius 12 - hétfőjúnius 13 - keddjúnius 14 - szerdajúnius 15 - csütörtökjúnius 16 - péntek

Galéria
A felhasználó még nem töltött fel képet.
 

Videók

A felhasználó még nem osztott meg videót.

Online és telefonos időpontfoglalás kényelmesen és egyszerűen. Kifizetődő, teljes körű orvosi asszisztencia. Direktdoki, directdoki, időpont foglalás, online időpont foglalás, előjegyzés, online előjegyzés, orvos, időpont, előjegyzési rendszer, időpont foglaló rendszer, call center, orvosi asszisztencia,egészségügy, diagnosztika, orvoskereső,