Bejelentkezés

Prof. Dr. Daróczy Judit adatlapja
Prof. Dr. Daróczy Judit
Prof. Dr. Daróczy Judit
+3619990489
Bőrgyógyász, Vastagláb-Lymphoedema-Nyiroködéma specialista
Specialitásai, preferált részterületei
Vastag, fájós láb szakrendelő: A vastag láb fogalma azt jelenti, hogy az alsó végtag vastagabb, mint az az egészséges alkat esetén elvárható. Ennek sok oka van : a visszerek betegsége, cukorbetegség, zsírödéma (cellulit), nyiroködéma, stb.
Nyiroködéma szakrendelő: A nyiroködéma azt jelenti, hogy a nyirokrendszer (nyirokerek, nyirokcsomók) nem képesek elvezetni a test szöveteiből a salakanyagokat, igy azok felszaporodnak és a végtagok megvastagodását, mozgási nehézséget okoznak.
A vastag láb és a nyiroködémás végtag kezelése: A vastag láb nagyon gyakori. Bizonytalan, hogy milyen orvoshoz forduljon panaszaival a beteg, pl. rheumatologus, ortopéd, érsebész, belgyógyász, bőrgyógyász? A pontos diagnózis sokszor bizonytalan. A pontos diagnózis hiányában a kezelés gyakran elmarad.A kezeletlen nyiroködémás végtagban szövődmények alakulnak ki: orbánc, ekcéma, sebek. A kezeletlen nyiroködéma a WHO meghatározása szerint rokkantsághoz vezet.

Milyen vizsgálatokat, szolgáltatásokat végez a MeDoc Egészségközpontban?
A vastag fájós láb és a nyiroködéma diagnózisának megállapítása és a kezelés módjának meghatározása (kézi nyirok drenázs, kompressziós pólya, torna, gyógyharisnya). A kezelés menetének és eredményének ellenőrzése. A kezelési ellenjavallatok megállapítása.

Nyirokkeringési problémák
Nyiroködémás, „vastagláb” – panaszok
Lábduzzadás
Nyirokdrenázs kezelési terv
Fekélyek, sebek kezelése
Vastagláb-Lymphoedema-Nyiroködéma specialista
Prof. Dr. Daróczy Judit tagja a következő rendelőnek:
Medoc Egészségközpont
Medoc Egészségközpont

Budapest, XIII. Visegrádi u. 74 és Kárpát u. 7/b I.em (11-es kapucsengő) +3619990493 Amikor egészségmegőrzésről beszélünk, sokan nem gondolunk arra, hogy még átgondolt és kiegyensúlyozott élet mellett is szükségünk van szakorvosi szűrővizsgálatokra és tanácsokra. Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy milyen körülmények között kapunk segítséget. Hogy betegként üljük végig a hosszadalmas vizsgálatsorozatot, vagy vendégként kapjuk meg a kifejezetten nekünk szentelt figyelmet - legalábbis így gondolják az újlipótvárosi MeDoc Egészségközpont szakemberei. Az egészség nemcsak az örökletes tényezőktől, a környezeti ártalmaktól függ, hanem az életmódtól és az egészségügyi ellátástól is. Az életmód elsősorban az egyénen múlik. A kórmegelőzés része pedig az időszakosan végzett orvosi kivizsgálás. Így a MeDoc Egészségközpont is kiemelt jelentőséget tulajdonít az egészségmegőrzésnek, a betegségek megelőzésének, azaz a prevenciónak. Hiszünk abban, hogy az időben elvégzett szűrések, egyéb rizikó felmérések elvégzésével egy egészségesebb generáció, egészségtudatosabban élő emberek és családok "születhetnek meg". A MeDoc Egészségközpont tevékenységének középpontjában a megelőzés, a prevenció áll. Az Egészségközpont célja elsősorban a szív- és érrendszeri, illetve a daganatos betegségek korai felismerése, mikor azok még teljes mértékben gyógyíthatóak. Vizsgálataink során olyan, szakmailag már bizonyított módszereket alkalmazunk, mely a beteg számára veszélytelenül, nagy érzékenységgel és biztonsággal képes, rövid idő alatt kimutatni a korai eltéréseket. Magyarországon egyedül a MEDOC-Egészségközpontban végzik a CTLM - CT-Lézer-mammográfiás vizsgálatot.


 Rendelő megtekintése | 


Időpontok

június 10 - szombatjúnius 11 - vasárnapjúnius 12 - hétfőjúnius 13 - keddjúnius 14 - szerdajúnius 15 - csütörtökjúnius 16 - péntek

Galéria
A felhasználó még nem töltött fel képet.
 

Videók

A felhasználó még nem osztott meg videót.

Online és telefonos időpontfoglalás kényelmesen és egyszerűen. Kifizetődő, teljes körű orvosi asszisztencia. Direktdoki, directdoki, időpont foglalás, online időpont foglalás, előjegyzés, online előjegyzés, orvos, időpont, előjegyzési rendszer, időpont foglaló rendszer, call center, orvosi asszisztencia,egészségügy, diagnosztika, orvoskereső,